Bevásárlókosár:

Utoljára megtekintve:

Nincs lista

Közöségi oldalak:

Google Fordító:

Fordíts tolmács nélkül pillanatok alatt!

SzLap üdvlap,értesítő műbőr kötésben

Az ünnepelt születésnapján megjelent Népszava üdvözlőlappal, születési értesítővel színes műbőr kötésben

 Cikkszám: nepszav02mub
Listaár: 13200 Ft
(0 értékelés)
Értékeléshez be kell jelentkezniMegrendelem: db

 

Kérem a megrendelni kívánt termék kiválasztásához használja a kosár fölötti legördülő menüsort, a  jobboldali négyzetben levő fekete nyílra kattintással!  

A megrendelés tartalma

Az Ünnepelt születésnapján megjelent Népszava üdvözlőlappal, az ünnepelt nevével születési dátumával, színes műbőr kötésben. Boldog Születésnapot, aranyozott felirattal. A választható műbőr színek: kék, bordó vagy zöld melyet a megjegyzés rovatban kell feltüntetni. Születési értesítőt, gólyahírt szerkesztünk az újságba vagy akár az üdvözlő lapra.
Lehetőség van személyessé tenni az üdvözlőlapot az Ünnepelt születési helyéről készült fénykép alkalmazásával az üdvözlőlap hátoldalán.

Megrendelés ellenőrzése, követése

A Vásárlásaim/Rendeléseim menüpont alatt ellenőrizni tudja az elküldött megrendelések összes paraméterét, különösen ajánlott az adatok helyességének az ellenőrzése. Nyomon követheti a megrendelés állapotát, erről a rendszerünk is folyamatosan tájékoztatja emailben. Hibás megrendelés esetén kéjük ismételje meg megrendelését és a megjegyzés rovatban feltétlenül jelezze a hibás megrendelést.

Figyelmükbe ajánljuk:

Előfordulhat, hogy hivatalos ünnep, egyéb események, vagy hétfői napokon nem jelent meg a napilap, emiatt csak a megrendelés dátumát követő első megjelent újságot tudjuk feldolgozni.

Teljesítés határideje:

Megrendelés beérkezésétől számítva 8 munkanap.
Rendkívüli esetben, a kötelező telefonos egyeztetést követően a megrendelés elkészül 3 nap alatt amire sürgősségi felárat számítunk fel
tel: 06 20 4112711

Még nem készült értékelés ehhez a termékhez.
Webáruház és katalógus 100% egyedi, magyar fejlesztés. | A szoftvert a NetMango programozás készítette. | Minden jog fentartva.