Bevásárlókosár:

Utoljára megtekintve:

Nincs lista

Közöségi oldalak:

Google Fordító:

Fordíts tolmács nélkül pillanatok alatt!

SzLap üdvlappal,értesítővel és fotóval

Ünnepelt születésnapján megjelent Népszava üdvözlőlappal, születési értesítővel,korabeli fényképpel

 Cikkszám: szlnepszav04kp1
Listaár: 6000 Ft
(0 értékelés)
Értékeléshez be kell jelentkezniMegrendelem: db

 

Kérem a megrendelni kívánt termék kiválasztásához, a fotók számának meghatározásához használja a kosár feletti legördülő menüsort, a  jobboldali négyzetben levő fekete nyílra kattintással! 

A megrendelés tartalma

Az Ünnepelt születésnapján megjelent Népszava üdvözlőlappal, az ünnepelt születési dátumával, boldog születésnapot felirattal. Az újságba vagy akár az üdvözlőlapra a megrendelő által küldött fényképet szerkesszük a születési értesítővel a gólyahírrel.
Lehetőség van személyessé tenni az üdvözlőlapot az Ünnepelt születési helyének fényképe, üdvözlőlap hátoldali megjelenítésével.

Az Ünnepelt adatait a megjegyzés rovatba kérjük beírni a következő sorrendben: újság, dátuma, alkalom, Ünnepelt neve, kép címe/száma. A kép feltöltése csak a vásárlás lezárása után lehetséges. Lehetőség van akár 3 fotó feltöltésére is minden egyes plusz fotó 750 Ft-ba kerül.

A fotókat elküldhetik e-mail-ben, személyesen átvehetjük fotóként, digitális adathordozón, vagy postázva az irodánk címére. Az összes átvett fotóért, adathordozóért felelősséget és garanciát vállalunk, harmadik fél részére nem továbbítjuk, kizárólag az Önök megrendeléséhez kerülnek felhasználásra.

Megrendelés ellenőrzése, követése

A Vásárlásaim/Rendeléseim menüpont alatt ellenőrizni tudja az elküldött megrendelések összes paraméterét, különösen ajánlott az adatok helyességének az ellenőrzése. Nyomon követheti a megrendelés állapotát, erről a rendszerünk is folyamatosan tájékoztatja emailben. Hibás megrendelés esetén kéjük ismételje meg megrendelését és a megjegyzés rovatban feltétlenül jelezze a hibás megrendelést.

Figyelmükbe ajánljuk:

Előfordulhat, hogy hivatalos ünnep, egyéb események, vagy hétfői napokon nem jelent meg a napilap, emiatt csak a megrendelés dátumát követő első megjelent újságot tudjuk feldolgozni.

Teljesítés határideje:

Megrendelés beérkezésétől számítva 8 munkanap.
Rendkívüli esetben, a kötelező telefonos egyeztetést követően a megrendelés elkészül 3 nap alatt amire sürgősségi felárat számítunk fel
tel: 06 20 4112711

Még nem készült értékelés ehhez a termékhez.
Webáruház és katalógus 100% egyedi, magyar fejlesztés. | A szoftvert a NetMango programozás készítette. | Minden jog fentartva.