Bevásárlókosár:

Utoljára megtekintve:

Nincs lista

Közöségi oldalak:

Google Fordító:

Fordíts tolmács nélkül pillanatok alatt!

SzüliLap üdvözlővel,születési értesítővel

Az Ünnepelt születésnapján megjelent Népszava, üdvözlőlappal és születési értesítővel, golyahírrel.

 Cikkszám: szlnepszav02
Listaár: 5250 Ft
(0 értékelés)
Értékeléshez be kell jelentkezniMegrendelem: db

 

 

A megrendelés tartalma

Az Ünnepelt születésnapján megjelent Népszava üdvözlőlappal, az ünnepelt születési dátumával, boldog születésnapot felirattal. Az újságba vagy akár az üdvözlőlapra rövid születési értesítőt, gólyahírt szerkesztünk.
Lehetőség van személyessé tenni az üdvözlőlapot az Ünnepelt születési helyének fényképe üdvözlőlap hátoldalára szerkesztésével.

Megrendelés ellenőrzése, követése

A Vásárlásaim/Rendeléseim menüpont alatt ellenőrizni tudja az elküldött megrendelések összes paraméterét, különösen ajánlott az adatok helyességének az ellenőrzése. Nyomon követheti a megrendelés állapotát, erről a rendszerünk is folyamatosan tájékoztatja emailben. Hibás megrendelés esetén kéjük ismételje meg megrendelését és a megjegyzés rovatban feltétlenül jelezze a hibás megrendelést.

Figyelmükbe ajánljuk:

Előfordulhat, hogy hivatalos ünnep, egyéb események, vagy hétfői napokon nem jelent meg a napilap, emiatt csak a megrendelés dátumát követő első megjelent újságot tudjuk feldolgozni.

Teljesítés határideje:

Megrendelés beérkezésétől számítva 8 munkanap.
Rendkívüli esetben, a kötelező telefonos egyeztetést követően a megrendelés elkészül 3 nap alatt amire sürgősségi felárat számítunk fel
tel: 06 20 4112711

Még nem készült értékelés ehhez a termékhez.
Webáruház és katalógus 100% egyedi, magyar fejlesztés. | A szoftvert a NetMango programozás készítette. | Minden jog fentartva.