Bevásárlókosár:

Utoljára megtekintve:

Nincs lista

Közöségi oldalak:

Google Fordító:

Fordíts tolmács nélkül pillanatok alatt!

SzüliLap üdvözlőlappal

Az Ünnepelt születésnapján megjelent Népszava egy szerkesztett üdvözlőoldallal.

 Cikkszám: szlnepszav01
Listaár: 4500 Ft
(0 értékelés)
Értékeléshez be kell jelentkezniMegrendelem: db

 

A megrendelés tartalma

Születésnapi újság, az Ünnepelt születésnapján megjelent Népszava üdvözlőlappal, az ünnepelt születési dátumával, boldog születésnapot felírattal. Lehetőség van személyessé tenni az üdvözlőlapot az Ünnepelt születési helye fényképének az üdvözlő oldal hátlapjára szerkesztésével..

Megrendelés ellenőrzése, követése

A Vásárlásaim/Rendeléseim menüpont alatt ellenőrizni tudja az elküldött megrendelések összes paraméterét, különösen ajánlott az adatok helyességének az ellenőrzése. Nyomon követheti a megrendelés állapotát, erről a rendszerünk is folyamatosan tájékoztatja emailben. Hibás megrendelés esetén kéjük ismételje meg megrendelését és a megjegyzés rovatban feltétlenül jelezze a hibás megrendelést.

Figyelmükbe ajánljuk:

Előfordulhat, hogy hivatalos ünnep, egyéb események, vagy hétfői napokon nem jelent meg a napilap, emiatt csak a megrendelés dátumát követő első megjelent újságot tudjuk feldolgozni.

Teljesítés határideje:

Megrendelés beérkezésétől számítva 8 munkanap.
Rendkívüli esetben, a kötelező telefonos egyeztetést követően a megrendelés elkészül 3 nap alatt amire sürgősségi felárat számítunk fel
tel: 06 20 4112711

Még nem készült értékelés ehhez a termékhez.
Webáruház és katalógus 100% egyedi, magyar fejlesztés. | A szoftvert a NetMango programozás készítette. | Minden jog fentartva.