Bevásárlókosár:

Utoljára megtekintve:

Nincs lista

Közöségi oldalak:

Google Fordító:

Fordíts tolmács nélkül pillanatok alatt!

Bicikliséta

"Bicikliséta" újságra nyomtatott grafika A/3 méretben kerettel vagy keret nélkül.

 Cikkszám: 2012/02
Listaár: 3800 Ft
(0 értékelés)
Értékeléshez be kell jelentkezniMegrendelem: db

 

Bicikliséta újsággrafika. Nagyításért kattintson a képre.

 

Minden korosztálynak kedves ajándék úgy születésnapra mint névnapra, házassági évfordulóra, ill. bármilyen alkalomra. Tegye barátságossá saját vagy Szerettei otthonát, irodáját hiszen bekeretezve lakása vagy munkahelye különleges dísze lehet ez az Ön által választott digitális újsággrafika. 

 

Megrendelés módja:

Kedvenc újságjáról reprintet készítünk amelyre modern vagy korabeli grafikát nyomtatunk. A megrendelés véglegesítése során válassza ki a megfelelő dátumot és szíveskedjen a megjegyzés mezőben feltüntetni  a kiválasztott újságot (Magyar Hírlap, Magyar Nemzet, Népszava, Népszabadság, Szabad Nép). A zavaró elemek elkerülése végett a grafika az újság azon oldalára lesz nyomtatva, amely teljesen vagy többnyire csak szöveget tartalmaz. 

 

Rendelhető méretek:


- A/3 (30x40 cm) 

 

A képen látható keret illusztráció. Keretes kép rendelése esetén a grafika 1,5 cm széles, átlátszó plexivel ellátott  képkeretben kerül átadásra.

 

 

Teljesítés határideje: Megrendelés beérkezésétől számítva 8 munkanap.

Rendkívüli esetben, a kötelező telefonos egyeztetést követően a megrendelés elkészül 3 nap alatt, amire sürgősségi felárat számítunk fel 
tel: 06 20 411 27 11

Még nem készült értékelés ehhez a termékhez.
Webáruház és katalógus 100% egyedi, magyar fejlesztés. | A szoftvert a NetMango programozás készítette. | Minden jog fentartva.