Bevásárlókosár:

Utoljára megtekintve:

Nincs lista

Közöségi oldalak:

Google Fordító:

Fordíts tolmács nélkül pillanatok alatt!

Fényképes újsággrafika 08

Az Ön fotójával nyomtatott újsággrafika A/3 méretben kerettel vagy keret nélkül.

 Cikkszám: 2012/08f
Listaár: 4800 Ft
(0 értékelés)
Értékeléshez be kell jelentkezniMegrendelem: db

 

Az Ön fotójával nyomtatott újsággrafika. Nagyításért kattintson a képre.

 

Minden korosztálynak egyaránt kedves ajándék úgy születésnapra mint névnapra, házassági évfordulóra, ill. bármilyen alkalomra. Lepje meg Szeretteit egy valóban személyre szóló egyedi ajándékkal.

 

Megrendelés módja:

Kedvenc újságjáról reprintet készítünk amelyre modern vagy korabeli grafikát nyomtatunk. A megrendelés véglegesítése során válassza ki a megfelelő dátumot, szíveskedjen a megjegyzés mezőben feltüntetni a kiválasztott újságot (Magyar Hírlap, Magyar Nemzet, Népszava, Népszabadság, Szabad Nép), majd töltse fel a megjeleníteni kívánt fotót.

A zavaró elemek elkerülése végett a grafika az újság azon oldalára lesz nyomtatva, amely teljesen vagy többnyire csak szöveget tartalmaz.  

 

Rendelhető méretek:


- A/3 (30x40 cm) 

 

A képen látható keret illusztráció. Keretes kép rendelése esetén a grafika 1,5 cm széles, átlátszó plexivel ellátott  képkeretben kerül átadásra.

 

Teljesítés határideje: Megrendelés beérkezésétől számítva 8 munkanap.

Rendkívüli esetben, a kötelező telefonos egyeztetést követően a megrendelés elkészül 3 nap alatt, amire sürgősségi felárat számítunk fel 
tel: 06 20 2100224

Még nem készült értékelés ehhez a termékhez.
Webáruház és katalógus 100% egyedi, magyar fejlesztés. | A szoftvert a NetMango programozás készítette. | Minden jog fentartva.