Bevásárlókosár:

Utoljára megtekintve:

Nincs lista

Közöségi oldalak:

Google Fordító:

Fordíts tolmács nélkül pillanatok alatt!

Slideshow, zenés diavetítés készítése

Slideshow, diavetítés készítése válogatott fotókból, kedvenc zeneszámaikból készült háttérrel.

 Cikkszám: slshow100
Listaár: 12000 Ft
Akciós ár: 10000 Ft
(0 értékelés)
Értékeléshez be kell jelentkezniMegrendelem: db

 

Termékleírás:
Kedves egyedi ajándék születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, ballagásra, osztálytalálkozóra, karácsonyra. A megrendelő által tematikusan kiválogatott, sorszámozott fotókból DVD-re diavetítést készítünk, kedvenc zeneszámaikat felhasználva aláfestésként. Javaslatunk szerint az ideális slideshow 80-100 fotó és 3-4 zeneszám felhasználásával készül el, így hossza átlagosan 20 perc. Természetesen ettől eltérő egyedi megrendeléseket, akár 100 db fotó fölött is teljesítünk, ezek kivitelezését és a munkadíjat kérjük előre egyeztetni.
További kedvezmények több másolat megrendelése esetén.
Az elkészült slideshow-t DVD műanyag tokban, a megrendelő által kiválasztott fotóval illusztrálva adjuk át. 

Megrendelés módja:
A fotókat bármilyen formátumban tudjuk fogadni, akár hagyományos papírfotóként, akár digitális adathordozókon mint CD,DVD, pendrive,SD,CF kártyák. Személyesen irodánkban minden hétköznap 11.00-18.00 között, vagy postai úton, esetleg futárszolgálattal. Interneten emailben a szulilap@gmail.com címre küldhetik, akár tömörített állományként, vagy különböző ingyenes szolgáltatók segítségével mint pl. a http://www.toldacuccot.hu/ 

Az összes átvett fotóért, adathordozóért felelősséget és garanciát vállalunk, harmadik fél részére nem továbbítjuk, kizárólag az Önök megrendeléséhez kerülnek felhasználásra.

Megrendelés ellenőrzése, követése

A Vásárlásaim/Rendeléseim menüpont alatt ellenőrizni tudja az elküldött megrendelések összes paraméterét, különösen ajánlott az adatok helyességének az ellenőrzése. Nyomon követheti a megrendelés állapotát, erről a rendszerünk is folyamatosan tájékoztatja emailben. Hibás megrendelés esetén kéjük ismételje meg megrendelését és a megjegyzés rovatban feltétlenül jelezze a hibás megrendelést.

Teljesítés határideje:
Megrendelés beérkezésétől számítva 8 munkanap.
Rendkívüli esetben, a kötelező telefonos egyeztetést követően, a megrendelés elkészül 3 nap alatt amire sürgősségi felárat számítunk fel. 
tel: 06 20 4112711


Bemutató slideshow:

 

http://www.youtube.com/watch?v=YCtbNdxLvRY

http://youtu.be/9DSbhJKWPMw

https://www.youtube.com/watch?v=-jsARQw4CP8


 

Még nem készült értékelés ehhez a termékhez.
Webáruház és katalógus 100% egyedi, magyar fejlesztés. | A szoftvert a NetMango programozás készítette. | Minden jog fentartva.