Bevásárlókosár:

Utoljára megtekintve:

Nincs lista

Közöségi oldalak:

Google Fordító:

Fordíts tolmács nélkül pillanatok alatt!

Színes üdvözlőlap a Születésnapi Újsághoz

Színes üdvözlőlap bordó, kék és zöld színekben az akció keretében ingyenes fotóval!

 Cikkszám: szudvlap
Listaár: 1250 Ft
Akciós ár: 750 Ft
(0 értékelés)
Értékeléshez be kell jelentkezniMegrendelem: db

 

Színes üdvözlőlap a Születésnapi Újsághoz!

Kérem a megrendelni kívánt termék kiválasztásához használják a kosár fölötti legördülő menüsort, a  jobboldali négyzetben levő fekete nyílra kattintással!

 

Jelentős fejlesztések eredményeképp csúcskategóriás A3-as lézernyomtatókkal igényes, szép kivitelben, bordó, kék és zöld háttérszínekkel is elkészíthetjük a születésnapi újság első lapját az úgynevezett üdvözlőlapot.

Az akciónk keretében a színes üdvözlőoldalhoz 1 db azaz kétoldalas megrendelés esetén 1+2 kép szerkesztése ingyenes.
Mivel az üdvözlőlap nem része a születésnapon megjelent napilapnak, a megjelenített képen az Ünnepelt bármilyen korú lehet és természetesen a fotó akár színes is.

További kedvezményként az üdvözlőlap hátlapjára szerkesztjük az Ünnepelt születési helyének fotóját, ezzel is még személyesebbé téve a SzüliLapot. A fotót beszerezzük, ha sikerül akár a születéskori fotó is lehet. Amennyiben rendelkeznek saját fotóval az kerülhet az üdvözlőlap hátoldalára, természetesen ez is színesben. 
Az akció időtartama alatt további még egy képet vagy rövid vers idézetet ingyenesen a hátlapra elhelyezhetünk. Kedves ötlet az ajándékozókról készült családi kép a születési hely fotója alatt. 

A megfelelő színü 1 vagy 2 oldalas üdvözlőlapot a jobboldali legördülő menüből lehet kiválasztani, a kosár fölötti kis négyzetben a fekete nyílra kell kattintani!

A képeket a szülilap megrendelés folyamatában lehet feltölteni, a szöveget az üzenet rovatba kérjük beírni.
Amennyiben a képek formátuma eltérő a webáruházban megjelöltektől, vagy egyedi megrendelés esetén, kérjük a képeket és szöveget emailben elküldeni a szulilap@gmail.com címre.

További információk és egyedi megrendelések felvétele telefonon a 06 20 4112711 számon.


Figyelmükbe ajánljuk másik új termékünket az A3-as színes mappát, melynek színei úgy lettek kiválasztva, hogy a megfelelő színes üdvözlőlappal harmonizáljanak, ezzel is még ünnepélyesebbé téve a SzüliLapot.

Még nem készült értékelés ehhez a termékhez.
Webáruház és katalógus 100% egyedi, magyar fejlesztés. | A szoftvert a NetMango programozás készítette. | Minden jog fentartva.