Bevásárlókosár:

Utoljára megtekintve:

Nincs lista

Közöségi oldalak:

Google Fordító:

Fordíts tolmács nélkül pillanatok alatt!

SzLap üdvlappal, fotóval műbőr kötésben

Az ünnepelt születésnapján megjelent Népszava üdvözlőlappal, fotókkal színes műbőr kötésben

 Cikkszám: nepszav03mu
Listaár: 13200 Ft
(0 értékelés)
Értékeléshez be kell jelentkezniMegrendelem: db

 

Kérem a megrendelni kívánt termék kiválasztásához használja a kosár fölötti legördülő menüsort, a  jobboldali négyzetben levő fekete nyílra kattintással!  

A megrendelés tartalma

Az Ünnepelt születésnapján megjelent Népszava üdvözlőlappal, az ünnepelt nevével születési dátumával, színes műbőr kötésben. Boldog Születésnapot, aranyozott felirattal. Egyedivé és személyessé varázsoljuk a lapot korabeli fotók segítségével.
A választható műbőr színek: kék, bordó vagy zöld melyet a megjegyzés rovatban kell feltüntetni.
Lehetőség van személyessé tenni az üdvözlőlapot az Ünnepelt születési helyéről készült fénykép alkalmazásával az üdvözlőlap hátoldalán.

Megrendelés ellenőrzése, követése

A Vásárlásaim/Rendeléseim menüpont alatt ellenőrizni tudja az elküldött megrendelések összes paraméterét, különösen ajánlott az adatok helyességének az ellenőrzése. Nyomon követheti a megrendelés állapotát, erről a rendszerünk is folyamatosan tájékoztatja emailben. Hibás megrendelés esetén kéjük ismételje meg megrendelését és a megjegyzés rovatban feltétlenül jelezze a hibás megrendelést.

Figyelmükbe ajánljuk:

Előfordulhat, hogy hivatalos ünnep, egyéb események, vagy hétfői napokon nem jelent meg a napilap, emiatt csak a megrendelés dátumát követő első megjelent újságot tudjuk feldolgozni.

Teljesítés határideje:

Megrendelés beérkezésétől számítva 8 munkanap.
Rendkívüli esetben, a kötelező telefonos egyeztetést követően a megrendelés elkészül 3 nap alatt amire sürgősségi felárat számítunk fel
tel: 06 20 4112711

Még nem készült értékelés ehhez a termékhez.
Webáruház és katalógus 100% egyedi, magyar fejlesztés. | A szoftvert a NetMango programozás készítette. | Minden jog fentartva.