Bevásárlókosár:

Utoljára megtekintve:

Nincs lista

Közöségi oldalak:

Google Fordító:

Fordíts tolmács nélkül pillanatok alatt!

Magunkról

 

Születésnapra SzületésLapot!

Születésnapi újság-ajánljuk bármilyen évfordulóra, ünnepi alkalomra névnapra, házasságkötésre, ballagásra, nyugdíjazásra, karácsonyra.
Termékeinket folyamatosan bővítve nagyon fontosnak tartjuk az ajándékok egyediségének és személyes jellegének megőrzését.

 

Ajándékozza meg szeretteit a születésnapjukon megjelent országos napilap újranyomott példányával. Tegye személyessé egy korabeli fotó és néhány kedves, humoros mondat hozzáadásával, melyeket beszerkesztünk a SzületésLapba. Az üdvözlő oldalra, ami nem része a napilapnak, akár az Ünnepelt, vagy szülőhelyének fotója is kerülhet, ezzel még személyesebbé varázsolva az ajándékot. Rendelhet exkluzív könyv formátumú SzületésLapot műbőr kötésben, több színben, aranyozással, vagy CsaládiLap, Korszakok azaz KarácsonyiLap album jellegű, akár több színes fotóval illusztrált kedves, felejthetetlen élményt nyújtó kiadványokat.


Újsággrafika

Rendeljen grafikát kedvenc újságjára nyomtatva!
Egy kép vagy grafika nem csak falaink dísze, hanem maradandó emlék is egyben. Szerettei, kedvenc állata vagy saját fényképével még bensőségesebb a hangulata. Egy életre szóló emlék születésnapra, névnapra, karácsonyra, esküvőre, illetve bármilyen alkalomra.


Gyöngyékszerek

Egyedi tervezésű hímzett gyöngymedálok, minta alapján rendelhető nyakékek, fülbevalók, karkötők, esküvői szettek széles választékát ajánljuk mindazoknak, akik különleges ajándékkal szeretnék meglepni szeretteiket.

 

Digitális festmények
A mai kor sokrétű digitális eljárásainak legértékesebb tulajdonságát az alkotói szabadság sokszínűsége adja, mely könnyedén megteremti a szabadkézi és számítógépes grafika, a fotómanipuláció absztrakt és klasszikus elemeinek egyvelegét, hogy teljes harmóniában létezhessenek egymással. A digitális festményeket, grafikákat azon látogatóknak ajánljuk, akik szeretik az újat, a korszerű technológiával létrehozott modern alkotásokat.

 

Emlékmentés

Mentse meg régi papírképeit melyek számtalan emléket őriznek az analóg fényképezés hőskorából. Élje át újra régi élményeit, esküvőjét, gyermeke első lépéseit, születésnapokat, nyaralásokat, számtalan megismételhetetlen eseményt. Ne hagyja, hogy a szekrény mélyén, vagy a fiókban fakuló képek az enyészet martalékává váljanak. A legmodernebb LED technológiával szkenneljük fényképeit, így azok a digitális formátumnak köszönhetően örök életűek, és változatlanul jó minőségűek maradnak.

 

Emlékvetítő

Digitalizált fényképekből egy úgynevezett slideshow-t, azaz különböző képi effektekkel és hanggal szerkesztett videó hatású vetítést készítünk DVD lemezre. Tökéletesen alkalmas a régi kedves emlékek filmszerű megjelenítésére Különösen ajánljuk idősebb szeretteink meglepetés ajándékaként, tekintettel a tényre, hogy korabeli emlékfilmek készítésére csak igen kevés lehetőség volt.


Szolgáltatásainkról mint a grafika és webdesign, kötészet, könyvrestaurálás, szkennelés és foto retus a www. mamus.net honlapunkon bővebben tájékozódhat.


Várjuk Szeretettel! 

Reményik Sándor
06 20 4112711
szulilap@gmail.com

Magyar Multimédia Stúdió
 

Magyar Multimédia Stúdió

mamus.net

Webáruház és katalógus 100% egyedi, magyar fejlesztés. | A szoftvert a NetMango programozás készítette. | Minden jog fentartva.